Cine suntem?

Studio-ul nostru este compus din energia si darul fiecaruia din echipa noastra, te invitam sa experimentezi o clasa cu fiecare dintre instructori si sa descoperi cum priveste el practica Yoga.

Madalina Manescu

Madalina Manescu

Yoga Instructor

In curand

Harry Werczberger

Harry Werczberger

Fondator - Yoga Teacher

Dorinta mea sincera este sa ajut oamenii din jurul meu sa inteleaga realitatea in care ei traiesc si sa invete sa rezoneze cu ea in mod echilibrat. In aceasta calatorie personala imbin tehnici multiple precum: Filosofie, Yoga, Reiki, Life Coaching si Terapie cu scopul de genera relatii de incredere cu sinele si cu cei care sunt in jur!

Ana Werczberger

Ana Werczberger

Fondator - Yoga Teacher

O ființă ca și tine care se descoperă cu fiecare experienta și căreia ii place sa fie în procesul cunoașterii de sine și sa treacă dealurile care ii apar și sa se bucure de văile care o coboară către câmpurile line unde se găsește liniște, iubire și armonie. Și pentru a invata cum sa facă fata la bolovanii de pe dealuri și cum sa se catare pana sus și sa se bucure de coborârea văii, Ana a trecut & experimentat câteva formari care au adus-o in punctul în care se afla acum

Partenerii nostri

Esti Pregatit/a Pentru o Schimbare?

Cel mai bun moment este prezentul, daca ai nevoie de un surplus de liniste sau ai problema cu sanatatea alege acum sa te alaturi noua.

Pin It on Pinterest

Share This